Doneren

Vond u het interessant wat u op deze website hebt gelezen? Wilt u dat ik me blijf inzetten voor de publieke zaak? Dan hoop ik u ertoe te kunnen bewegen om mijn werk met een donatie te ondersteunen.

Waarom doneren?

Het meeste van wat u op mijn website terugvindt, is tot stand gekomen door avonden/nachten, weekenden of in plaats van betaald werk te schrijven. Gemiddeld passen er nog geen 100 woorden in een uur. Een opiniestuk van 550 woorden kost dan dus al gauw 5-6 uur aan werk. De ‘beleidsadviezen’, zoals ik die een paar maal ongevraagd over Maastricht Aachen Airport voor de Provinciale Staten van Limburg en de Europese Commissie in Brussel schreef, nemen ieder zo’n 50-60 uur van mijn tijd in beslag. En daarnaast lees ik dan nog vele krantenartikelen, rapporten, stukken en e-mails waar het om Maastricht Aachen Airport en luchthavens elders gaat.

Een consultant kost al snel meer dan €100 per uur, een journalist/tekstschrijver €40. U begrijpt dat zonder donaties eerst mijn middelen en daarna mijn motivatie op zal geraken.

Doneren, hoe gaat dat?

Ik werk aan een platform waarmee doneren gemakkelijk bijvoorbeeld via iDEAL gaat. Helaas moet het voor nu nog even op de ouderwetse manier via een bankoverschrijving die u zelf doet.

Maak het bedrag dat u wilt doneren over naar:
Naam: M.W.E. Brouwers
Rekening: NL37 RABO 0307 6830 01
Onder vermelding van: Donatie

Ieder bedrag, groot en klein, wordt gewaardeerd. U mag me graag een bericht sturen om me te laten weten dat u heeft bijgedragen.

Heel erg bedankt!